Diskusní téma: forum

Majetkové vyrovnání

Datum: 17.01.2013 | Vložil: Martina

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak by to bylo při rozvodu a maj. vyrovnání domu. Dům jsem koupila z vlastních peněz které jsem nabyla před manželstvím, ale udělala jsem pitomost že jsem napsala polovinu na manžela. Žijeme tam spolu já jsem bohužel nezaměstnaná a nemám žádný příjem tak vše platí manžel. Ten mi teď řekl že chce abych dům prodala a polovinu mu dala, že za tu dobu tam nastrkal peněz a dělal tam jak otrok. Má pravdu nebo ne?
Děkuji

volný čas

Datum: 15.12.2012 | Vložil: ina

děkuji za tyto stránky..jen jsem se musela pousmát bodu v sekci "jak se vyrovnat s rozvodem", kde se píše, že najednou máte spoustu času. Co když to mám tak, že manžel odešel do jiného města, já mám v péči dvě děti předškolního věku a jsem na vše sama? manžel je vídá jednou za 14dní o víkendu..

Re: volný čas

Datum: 16.12.2012 | Vložil: K

Vždyť jste je šťastně vysoudila, čemu se divíte? Mohla jste mu je vždy na týden nechat, ale to jste nechtěla, že? No tak co si stěžujete?

Re: Re: volný čas

Datum: 06.03.2013 | Vložil: J

No,to je tedy odpověď hodná odborníka.

strach z rozvodu

Datum: 03.12.2012 | Vložil: vladimír

strach z rozvodu
chtěl bych se zeptat na výši výživného.žijeme s manželkou v dost dotahujícím vztahu již déle než rok a půl.rád bych to vyřešil, bohužel mi finanční situace nedovoluje najít si vlastní bydlení.máme dva kluky ve věku 5 a 2, pracuji jako kuchař na pásku beru 10tis, jinak mám příjem cca 17-20tis, ženě dávám měsíčně 7tis + platím školku cca 1500 jesle cca 1tis. k tomu platím 1 tisíc úrazové pojištění na rodinu a 500 investiční spoření klukům na školu. péče vypadá následovně, pracuji týden a týden mám volno. každý den ráno v 8 hod, odvezu staršího do školky mladšího beru sebou aby žena mohla doma učit a přivydělat si, potom se vrátím nechám dvouletého kubika doma ženě a jdu do pc práce končím kolem půlnoci, tak chodím spát kolem jedné. když mám týden volno starám se o ně celý týden samozřejmě v tom týdnu normálně doma nakupuji pro všechny. vzhledem k tomu že si ještě platím důchodové pojištění ( což je samozřejmě moje osobní věc) často mi na konci měsíce nezbude ani koruna takže o vlastním bydlení nemůže být ani řeč. žena mě neustále doma shazuje a to i před dětmi. soužití doma je dost náročné. nevím jak nastavit péči ne že bych se na stridavou se úplně necítím ikdyz jsem si jist že bych ji zvládl, ale dokud nemám kde bydlet, nadruhou stranu vidět kluky jednou za dva týdny je podle mne jak pro mne tak pro kluky dost nevyhovující zvláště když vidim jak je žena proti mě zaujatá a neustále používá výrazu tatínek vás nikam nevezme. jana byla v létě dvakrát na dovolené u moře s každým zvlášť já na chatě s v zimě jsem řekl že na hory prostě nemám. jak bych měl postupovat. děkuji.

Rozvod x exekuce

Datum: 01.10.2012 | Vložil: Karel

Dobry den, mam na Vas par dotazu. Budu se s manzelkou rozvadet. 3 mesice bydlime od sebe. Vyzivne platim 1500Kc. Spolecny majetek jsem ji vsechen nechal vcetne auta. Problem je v tom ze mame spolecne dluhy,exekuce ktere jsou mi strhavany v zamestnani. Jak to bude s exekucemi, vyzivnym a hlavne jak jsem koukal zivotni minimum by pro me bylo 6880Kc? Tato castka by mi zustala po odecteni vseho nebo? Dekuji za odpoved

Re: Rozvod x exekuce

Datum: 22.02.2013 | Vložil: roman

Dobry den, mam na Vas par dotazu. Budu se s manzelkou rozvadet rok bydlime od sebe Spolecny majetek jsem ji nechal Problem je v tom ze mame dluhy,exekuce Jak to bude s exekucemi Dekuji za odpoved

Rozvod x exekuce

Datum: 05.11.2014 | Vložil: pepa

Dobry den, mam na Vas par dotazu. Budu se s manzelkou rozvadet rok bydlime od sebe Spolecny majetek jsem ji nechal Problem je v tom ze mame dluhy,exekuce Jak to bude s exekucemi Dekuji za odpoved
Odpovědět

Více zde: https://rozvod.webnode.cz/forum/discussioncbm_282090/10/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma: https://www.webnode.cz

Re: Rozvod x exekuce

Datum: 05.11.2014 | Vložil: pepa

a odpověď je kde ? Asi jsem magor

poplatky

Datum: 07.07.2012 | Vložil: ferina2

Dobrý den,chtzěl bych se zeptat jaké se při rozvodu platí poplatky.díky

<< 734 | 735 | 736 | 737 | 738 >>

Přidat nový příspěvek